Mougeot Architecture | Chemin-a-haut Bathhouse Renovation
15758
single,single-portfolio_page,postid-15758,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Chemin-a-haut Bathhouse Renovation

Category
Commercial

This 2,600 sq. ft. pool bathhouse renovation for Chemin-A-Haut State Park in Bastrop, Louisiana consist of a staff office, restrooms, outdoor showers, and a renovated pool deck. The client desired to re-establish the historic nature of the adjacent buildings throughout the park. The bathhouse serves as a secure entrance for the pool and as a place to shower/change before and after using the pool. The cypress timber framing structure utilizes local building materials, while the brick creates a warm exterior that will protect the building for years to come.